ARAS Iasi - Organizatia anului 2010

| |


          Si s-a terminat si Gala Voluntarilor 2010 in Iasi. A fost un eveniment somptuos, organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si TVR in data de 6 decembrie. A fost un spectacol pe meritul tuturor voluntarilor ieseni care au muncit un an de zile cu sufletul pentru cei din jurul lor.
          Ne bucuram sa spunem ca anul acesta ARAS a castigat titlul de Organizatia Neguvernamentala a anului si Georgiana Murgu - voluntARASul nostru a primit titlul de Voluntarul Anului. Suntem mandri ca asociatia noastra de suflet in care am construit lucruri frumoase si am legat prietenii puternice este recunoscuta si de colegii nostri si sustinatorii societatii civile ca fiind cea mai merituoasa in acest an.
          Cu siguranta nu suntem sigurii care meritam astfel de recunostinta si ar trebui ca fiecare ONG sau alte organizatii care construiesc prin intermediul voluntarilor o comunitate mai sanatoasa, mai implicata si mai buna sa fie aplaudati la scena deschisa si macar o data pe an sa fie pentru prima ora in centrul atentiei.
          Georgiana - câştigătoarea titlului de Voluntarul Anului 2010 a tinut sa va impartaseasca putin din ceea ce a simtit ea ca reprezinta voluntariatul: “Voluntariatul este pentru mine în primul rând muncă de echipă. Deşi am câstigat Voluntarul Anului eu sunt doar reprezentantul unei echipe solide, responsabilă şi entuziastă căreia îi datorez acest premiu. Un singur om poate schimba ceva dar o echipă poate schimba totul. Voluntariatul înseamnă dăruire şi posibilitatea unică de a schimba ceva. Cu ajutorul Asociaţiei Române Anti SIDA am îndrăznit şi îndrăgit să schimb lumea, doar timpul va spune dacă am şi reuşit”.
          Un lucru pe care dorim sa il spunem tuturor voluntarilor si oamenilor care isi dedica timpul si isi lasa amprenta pozitiva asupra comunitatii noastre este sa nu uite ca "Titanicul a fost construit de profesionisti dar Arca lui Noe... de VOLUNTARI"!
          Sa ne auzim si in anul viitor cu bine si sa sarbatorim cu totii Anul European al Voluntariatului asa cum se cuvine, prin cat mai multe activitati si prin si mai multe succese.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu