Fii voluntARAS in Iasi! aprilie 2013

| |
 Săptămâna aceasta, 08.04- 12.04.2013 noi indraznim să te provocam să faci primul pas pentru a lupta pentru o comunitate mai sanatoasa, mai informata și mai solidara. 
     Daca esti o fire deschisa, ambitioasa si esti dornic de a creste personal si profesional alaturi de o echipa de voluntari devotati si implicati nu iti ramane decat sa urmezi pasii de mai jos:
1.  accesează formularul de inscriere!
2.  completează-l cu răspunsurile și datele tale şi apasă butonul "submit"!
     În săptămâna imediat  următoare deadline-ului pentru înscriere te vom contacta și vom stabili o mica întâlnire în care să  ne povestești mai multe despre tine și noi îți vom spune ceea ce nu știi încă despre ARAS.
     Ce urmează? Daca în urma întâlnirii ajungem împreună la concluzia că este timpul să faci parte din echipa ARAS Iaşi, împărtăşind aceleasi valori şi principii, nu ne rămâne decât să îţi oferim toată atenţia şi cadrul necesar dezvoltării tale persoanle şi/sau profesionale.    
     
Nimic mai simplu...pentru început :) Așteptăm cu nerăbdare aplicațiile voastre și nu uitați să ne urmăriți cât mai îndeaproape pe blogul nostru www.arasiasi.blogspot.com și pe www.facebook.com/arasiasi

Indrazneste sa schimbi lumea acum! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu